Eigenlijk ben ik al mijn hele leven lang schrijver.

 

Toen ik zes jaar was, mocht ik naar de eerste klas. Wat vond ik het spannend: ik zou eindelijk leren schrijven! Die eerste keer dat ik mijn pen op de eerste pagina van mijn eerste, nog helemaal lege schriftje zette en mijn eerste woord schreef… dat was magisch. Nog altijd ervaar ik dat gevoel bij elk nieuw notitieboek.

 

Ik ben een dromer, maar wel met beide benen op de aarde. Ik droom van een mooiere wereld en onderneem intussen actie om daar ook aan bij te dragen. In mijn boeken leg ik verslag van mijn zoektocht, mijn worstelingen, mijn teleurstellingen en mijn overwinningen – in de hoop dat het mijn lezers inspireert om ook te onderzoeken wat ze zelf kunnen bijdragen aan een mooiere wereld.

 

Vragen stellen is mijn manier om me tot de wereld te verhouden. Wat gaat goed, wat kan beter, waarom doe ik dit, en dit niet? Door dit proces bloot te leggen, hoop ik dat lezers herkennen dat twijfel en innerlijke dialogen toch tot hele mooie dingen kunnen leiden. Als je maar geïnspireerde actie neemt.