Boeken:

In 14 blogs, aangevuld met uitleg en veel extra informatie, geeft 'De omgekeerde wooncarrière' een goed beeld van het proces dat de auteur heeft doorlopen om financieel vrij te leven. Lees tips en inspiratie voor een duurzaam leven in alle vrijheid. 

Na betaling wordt het eBook opgestuurd

Op zoek naar rust

€ 18,50

Op zoek naar rust

€ 18,50

Herken je dat? Die kritische stem in je hoofd die steeds weer zegt dat alles beter kan of anders moet? Steeds bezig met toekomstscenario's, die je tot in detail voor je ziet maar nooit werkelijkheid worden?

Dan is het boek Op zoek naar rust een feest van herkenning. Met de nodige zelfspot doet de auteur verslag van haar zoektocht. Ze heeft van alles geprobeerd: van meditatie en mindfulness tot timemanagement. Langzaam maar zeker ontdekt zij dat ze niet op zoek is naar rust, maar naar iets anders.

Niemand is tegen wereldvrede. Toch lijkt het verder dan ooit. Dit boek laat zien dat wereldvrede een proces is, waar iedereen op zijn eigen manier aan bij kan dragen. Aan de hand van de ontmoetingen met Engbert Breuker - wereldverbeteraar, word je als lezer meegenomen in de zoektocht van de auteur naar een mooiere en duurzame wereld.

Korte novelle in opdracht van de gemeente Almere over uitnodigingsplanologie. Alleen digitaal.